Annesini ve kız kardeşini öldüren sanığa 48 yıl hapis cezası verildi

Burhaniye'de annesini ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa toplam 48 yıl hapis cezası verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burhaniye Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında ''yakın akrabayı öldürmek'' suçundan yargılanan tutuklu sanık Mutlu Yıldız son kez hakim karşısına çıktı.

Mahkeme heyeti, annesini ve kız kardeşini öldüren sanık Yıldız'a, ''yakın akrabayı öldürmek'' suçundan önce iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Daha sonra tahrik indirimi uygulayan heyet, sanığı toplamda 48 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Burhaniye'de Mayıs 2012'de yaşanan olayda, Mutlu Yıldız'ın kız kardeşi Ayşegül B. (25) babasının evine sığınarak eşinden ayrı yaşayamaya başlamıştı. Kız kardeşinin başka erkeklerle görüştüğünü duyan Yıldız, kardeşi ile tartışmaya başlamıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldız, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile kız kardeşini 3 yerinden bıçaklayarak öldürmüş, olayı engellemek için araya giren anne Saime Yıldız da aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber