Bursa Büyükşehir Belediyesi muhtarlara bilgisayar ve yazıcı dağıttı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bilgisayarı bulunmayan ya da eski olduğu için ihtiyacı karşılamayan köy ve mahalle muhtarlıklarına özel yazılım yüklü bilgisayar ve yazıcı dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2012 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merinos Parkı'ndaki Gölpark Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bilgisayar dağıtım töreninde, muhtarlıklardan gelen talepler üzerinde bilgisayarı bulunmayan ya da mevcut bilgisayarları talebi karşılamayan muhtarlıklara 250'yi aşkın bilgisayar ve yazıcı hediye eden Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Gemlik ve Mudanya'daki 43 mahalle ve köy muhtarlıklarına 40 bilgisayar ve 34 yazıcı hediye etti.

Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlıkların halkla ilk temas noktası olduğunu belirtti. Başkan Altepe, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi amacıyla muhtarlıkların da teknolojik altyapıya sahip olması gerektiğini dile getirdi. Altepe, muhtarlıkların halkla ilk temas noktası olduğunu belirterek, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi amacıyla muhtarlıkların da teknolojik altyapıya sahip olması gerektiğini söyledi.

Muhtarlıklardan gelen talepler doğrultusunda bilgisayar dağıtım törenlerinin dördüncüsünü yaptıklarını anlatan Altepe, "Halka en iyi hizmetin en kısa zamanda ulaştırılması en önemli hedefimiz. Bu noktada muhtarlarımız da bizim en önemli çalışma arkadaşlarımız. Onların da teknolojik imkânları en iyi şekilde kullanması amacıyla bu desteklerimiz bundan sonra da sürecek." diye konuştu.

Muhtarlar da hediye bilgisayar ve yazıcılarla hizmet kalitesinin daha da artacağını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber