Güzelbahçe'de duvar ve direklere asılan afişler toplandı

İzmir'in Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, çevreyi kirletenlerin, gürültü çıkaranların, kaldırımları işgal edenlerin, duvar ve elektrik direklerine afiş asanların bedelini ödeyeceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan İnce, "Bundan böyle belirlenen bölgeler dışında afiş, pankart ve benzeri duyuruların asılması engellenecek, asmak isteyenlere caydırıcı yaptırımlar uygulanacak. Tekrarı halinde suçu işleyenler verilecek cezalara razı olacaklar." dedi.

Güzelbahçe'de yaşayanların bu şehrin sakini değil, sahibi olacaklarını vurgulayan İnce, şunları söyledi: "Kentte sorumsuzca davrananlara karşı bir disiplin uyguluyoruz, çevreyi kirletenler, gürültü çıkaranlar, kaldırımları işgal edenler, duvarlara, direklere afiş asanlar bedelini ödeyecek. Ancak son günlerde görüyoruz ki, bazı kişi ve kurumlar disiplinsiz davranmakta ısrar ediyor. Kurallara uymayan kent kirliliği yaratmakta ısrar edenler, cezalarına da katlanacak. Vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz. Duydukları, gördükleri ve yaşadıkları olumsuzlukları bize bildirmeleri durumunda gerekli önlemler alınacak ve yaptırımlar derhal uygulanacak."

Zabıta müdürlüğü yetkilileri, şikayette bulunmak isteyen vatandaşların 234 20 20 numaralı telefonu arayabileceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber