Polisi dövmenin cezası yok

Edirne'nin Çavuşbey mahallesinde ?uyuşturucu madde satmak' suçundan hakkında tutuklama kararı verilen G.E.'yi gözaltına almak isteyen 2 polis memurunu darp eden 12 zanlı çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlıların adliyeye getirilişi sırasında sevk edileceğini öğrenen yakınları da adliyeye akın etti. Çevik Kuvvet Polisinin geniş güvenlik önlemi aldığı adliye önünde zanlıların adliyeye girişi sırasında yakınları gözyaşları dökerek kendilerini yerlere attılar.

Olayda darp edilen polis memurları M.M ve C.Y nini 5'er günlük iş göremez raporu aldığı ve polisleri darp eden G.E. G.Y.,R.M.,S.P.,G.D.,V.B.,A.S.,A.H.,Y.T.,T.T.,H.A.,E.P.,, ?Görevli memura mukavemet, gasp, nitelikli yağma, darp? suçlamaları ile sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu olaydan serbest kalan zanlı G.E uyuşturucu madde? satmak suçundan tutuklandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekibinde görevli sivil polis memurları M.M. ve C.Y., hakkında 'uyuşturucu madde satmak' suçundan tutuklama kararı bulunan G.E.'yi gözaltına almak istemiş polisler mahalle sakinleri ve zanlının yakınları tarafından darp edilerek bir memurun silahı gasp edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber