Otelin kırık penceresinden balkona çıkan çocuk 2. Kattan yere düştü

Fethiye'ye Belçika'dan tatile gelen Acar Ailesi'nin iki yaşındaki oğlu konakladıkları 4 katlı otelin ikinci katından yaklaşık 10 metreden betona düştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

112 acil servis ambulansı ile Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Minik Onur müşahede altına alındı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, Minik Onur'un düştüğü balkonda inceleme ve araştırma yaptı. Balkon camının kırık olduğu, çocuğun buradan balkona geçip, düştüğü tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre; Belçika'dan Fethiye'ye tatile gelen Turgay-Gülden Acar çifti iki çocuğu ile birlikte Çalış Plajı'ndaki 4 katlı bir otele tatile geldi. Otelin ikinci katında bir odaya yerleştirildiler. Acar Ailesi'nin konuk olduğu otel odasının balkona açılan kapısının camı daha önce kırılıp bulunmadığından dolayı 2 yaşındaki Minik Onur bir an balkona çıkarak çevreye bakınırken yaklaşık 10 metreden havuz kenarındaki betona düştü. Tatilcilerin bakışları arasında çığlık atan Minik Onur'un anne ve babası da gözlerine inanamayıp adeta şoka girdi. 112 acil ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Onur Acar, tomografi ve filmlerinin çekilmesinin ardından müşahede altına alındı. Minik Onur, tomografi çekilmeye götürülüp müşahedeye getirilirken annesi Gülden Acar'ın elini bırakmadı. Acar Ailesi adeta şoka girerken Fethiye Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, Minik Onur'un düştüğü otel odasının balkonunda parmak izi ve fotoğraf çekimleri yaptılar. Balkona açılan kapı camının kırık olduğunu belirlediler. Soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber