ERZİMDER mezunları piknikte buluştu

Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) tarafından Palandöken ilçesindeki Teke Deresi'nde piknik düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İmam hatip lisesi mezunları, piknikte bir araya gelmenin sevincini yaşadı.

ERZİMDER tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen pikniğe, değişik meslek kollarından 200'e yakın imam hatip mezunu katıldı. Günün erken saatlerinde piknik alanına gelen imam hatip mezunları, semaver ve mangal keyfi yaptı. 1952 mezunlarının da katıldığı piknikte, eski ve yeni mezunlar bir araya gelerek hatıraları tazeledi. ERZİMDER Başkanı Zülküf Usanmaz, gelenekselleşme yolunda düzenledikleri pikniğe Erzurum dışından katılım olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

Aralarında hekim, avukat, mühendis ve müftülerin bulunduğu piknikte tanışıp, yeniden kaynaştıklarını belirten Usanmaz, "Türkiye'nin en eski imam hatip liselerinden birisinin mezunu olmanın onurunu yaşıyoruz. Bugüne kadar 10 bin mezun vermiş olan okulumuzun bütün mezunlarını piknikte bir araya getirdik. Güzel bir tatil ve güzel bir hafta sonu geçirmiş olduk. Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğimizi geniş katılımlarla sürdürmeye gayret edeceğiz." diye konuştu.

Pikniğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, lise dönemindeki arkadaşlarıyla buluşmanın sevincini yaşadığını söyledi. Küçükler, "Uzun yıllardan sonra arkadaşlarla bir araya geldik." dedi. Piknik, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber