Başkan Yaşar mahalle statüsüne geçen köyleri ziyaret etti

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, mahalle statüsüne geçen Memlik, Yakacık, Karacakaya, Yuva, Fevziye, Aşağıyurtçu, Yukarıyurtçu, Şehitali ve Ballıkuyumcu köylerini gezdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye tarafından yapılan köy konaklarında halkla bir araya gelen Yaşar, çay içerek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Yaşar, yıllardır hizmet alamayan köylere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yenimahalle sınırları içerisinde bulunan bütün mezarlık ve camilerin bakımlarını düzenli olarak yaptıklarını belirten Yaşar, "Köylerimizi unutmuyoruz. Diğer bölgelerimize ne hizmet götürüyorsak köylerimiz de aynı hizmeti vermeye çalışıyoruz. Köy yollarının asfaltlama çalışmalarını bitirdik. Vatandaşlarımızın bir araya gelerek gelenek ve göreneklerini yaşattıkları köy konaklarının tüm tadilatlarını yaptık. Köy konağı bulunmayan köylerimiz de ise yeni köy konakları yaparak vatandaşlarımıza teslim ettik. Camilerimizin tadilatlarını bitirdik. Sizlerin ziyaretlerinizi temiz ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeniz amacı ile bayram öncesi bütün mezarlıkların temizliğini bitirdik. Bütün köylerimize elimizden geldiği kadar yetişmeye çalışıyoruz.? diye konuştu.

Gittiği tüm köy ziyaretlerinde birlik beraberlik mesajı veren Yaşar, ?Tabi ki eksikleriniz var. Şehir, çocuk gibi eksiği bitmiyor. Bu nedenle sizlerle düzenli olarak bir araya gelerek eksikleri yerinde görüyoruz. Sorunlarınızın çözümünde birlikte fikir üretiyoruz. Sizden tek isteğim birliğinizi bütünlüğünüzü koruyun. Bizler Yenimahalle merkezden Yuva köyüne kadar herkesin yaşamaktan onur duyduğu, hemşehrilik bilincini en iyi şekilde yaşayan ve yaşatan bir Yenimahalle bırakmak amacı ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.? dedi.

Vatandaşlar ise köylerine yapılan hizmetlerden dolayı Yaşar'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber