Ataşehir 'de esrarengiz yaralanma

Ataşehir'de ailesiyle yaşayan bir kadın evinde silahla vurulmuş olarak bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karnından yaralandığı öğrenilen kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kadının polise verdiği ilk ifadesinde, kendisini silahla yaraladığını söylediği öğrenildi.

Olay Mustafa Kemal Mahallesi 3054 Sokak numara 28'deki binada meydana geldi. 112 Hızır Acil Servisi'ne gelen silahla yaralanma ihbarı üzerine polise haber verildi. Belirtilen adrese giden polis ekipleri yatak üzerinde yaralı bir kadınla karşılaştı. Daha sonra gelen ambulansa bindirilen Handan Bilgili (22), Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde yapılan araştırmalarda bir adet boş kovan bulundu. Genç kadının nasıl yaralandığı ise tam olarak netlik kazanmadı.

Bilgili'nin polise kendisini yaraladığını söylemesine rağmen olayda kullanılan silah da bulunamadı. Merak uyandıran olay sırasında bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olay yeri inceleme, cinayet ve terörle mücadele ekipleri de binaya gelerek çalışma yaptı.

Bu arada, karnından vurulmuş olarak bulunan Handan Bilgili' nin babası Cemil Bilgili'nin sol bir örgütün Ümraniye sorumlusu olduğu iddia edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber