Yozgatspor taraftarından Müftü Korkmaz'a özür ziyareti

Yimpaş Yozgatspor Klüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, geçen hafta bazı taraftarların İl Müftüsü Nuh Korkmaz'a yanlış anlaşılmadan tepki göstermesinden dolayı, Çapanoğlu Caddeliler Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin ve üyeleri Yaşar Özer, Tuncay Özentürk ile birlikte Müftü Korkmaz'ı ziyaret ederek özür diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Müftüsü Nuh Korkmaz'ı makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Nurdoğan ve Taraftar Derneği Başkanı Bahadır Şahin, geçen hafta yaşanan tatsız olaydan büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Başkan Nurdoğan, Müftü Korkmaz'ın imkanlar ölçüsünde Yozgat'ta yaptığı hizmetleri her zaman takdir ettiğini belirterek, "Müftü Bey, dün olduğu gibi bugün de ilimiz için Yimpaş Yozgatsporumuz için her zaman katkı sağlamaya, destek olmaya çalışmıştır. Geçmişte kulübümüz için yaptığı çalışmalar bunun en güzel örneğidir. Bir yanlış anlaşılmadan dolayı birkaç genç taraftarımız hiç tasvip etmediğimiz nahoş bir yaklaşımda bulunmuştur. Ben kulüp başkanı olarak bu olayı asla tasvip etmiyorum. Kulübüm ve taraftarımız adına sayın müftümüzden özür diliyorum. Bundan sonra asla bu tür bir olaya müsaade etmeyeceğimizi de belirtmek istiyorum. Müftümüzü ve din görevlilerimizi ilk oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyorum." dedi.

Çapanoğlu Caddeliler Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin, dernek üyeleri Yaşar Özer ve Tuncay Özentürk, aynı ifadeleri kullanarak yaşanan ve medyaya da yansıyan olaydan dolayı Müftü Korkmaz'dan özür diledi.

Müftü Korkmaz da ziyaretlerinden dolayı Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan ve taraftar dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, yanlış anlaşılmadan kaynaklanan nedenden tatsızlık yaşandığını, kendisinin asla gençleri sofradan kaldırma gibi bir söyleminin olmadığını belirtti. Müftü Korkmaz, Çapanoğlu Caddeliler Taraftarlar Derneği ve üyelerine güveç yemeği ikram edeceği sözünü verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber