ERZİMDER piknikte kendi üyeleriyle hasret giderdi

Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) kendi üyeleriyle piknikte bir araya gelerek geçmiş yılların hasretini giderdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DSİ'ne ait Gölet tesislerinde düzenlen pikniğe katılım oldukça yüksekti. Hayatın çeşitli alanlarında çalışan memur, öğretmen, doktor, avukat, din görevlisi gibi mezunlar piknik programından bir araya gelme imkanına kavuştu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Küçükler de pikniğe katılarak yıllar önce aynı sınıfta okuduğu sınıf arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Dernek Başkanı Zülküf Usanmaz piknikte yaptığı konuşmasında; "Erzurum İmam-Hatip lisemiz tam 60 yıllık bir okul. Okulumuzdan bugüne kadar 10 bin kişi mezun olmuştur.Bütün mezunlarımızı davet edemedik. Bir grup mezunumuzun geleneksel hale getirdiği bu etkinliği ancak birlikte icra ettik. Asıl günlümüzden geçen ise, bütün mezunlarımızla bu etkinliklerde bir araya gelmektir. İnşallah ilerisinde o da olur" dedi.

Usanmaz, ülkemizde artık Anadolu halkının kabullendiği bir nesil olduklarını, ülkenin idaresini nesil olarak üstlenip başarıyla yürüttüklerini ifade ederek, "Bu gün Başbakanından bakanına, Milletvekilinden Belediye Başkanına, bürokratından diplomatına, akademisyeninden yargıcına, memurundan öğretmenine, işçisinden bekçisine kadar hayatın her alanında imam-Hatipli nesil, milletinin hizmetindedir. Bu neslin özelliği İmam-Hatipli olsun veya olmasın hiç bir ayırım yapmadan ülkenin bütün insanını eşit olarak kabullenmesi ve kucaklaşmasıdır. Millet olarak İmam-Hatip nesline karşı duyulan sevgi

de işte bu özelliğinden kaynaklanmaktadır. Dolayısıyla; Bu neslin varlığıyla, yanı sizlerin varlığıyla millet olarak, ülke olarak gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Piknik, gün boyunca yapılan sohbetler, geçmişten dillendirilen esprilerle büyük bir coşkuya sahne oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber