Gül, 5 gün daha hastanede kalacak/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, kulağındaki rahatsızlık nedeniyle tedavisi süren ve farklı hastanelerden akademisyenler tarafından sağlık durumu değerlendirilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, günlük aktivitelerine sınırlı olarak devam etmesi ve iki gün sonra yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı tören ve kutlamalarına katılmamasının tavsiye edildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün tedavisiyle ilgili yazılı açıklama yapan Tuncer, dün akşam saatlerinde farklı hastanelerden akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen heyet toplantısında sağlık durumu değerlendirilen Cumhurbaşkanı Gül'ün, klinik olarak önemli ölçüde iyileştiği kanaatine varıldığını belirtti.

Bu sürecin devamı için uygulanan yoğun ilaç tedavisinin 5 gün daha hastanede sürmesinin kararlaştırıldığını ifade eden Tuncer, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın günlük aktivitelerine sınırlı olarak devam etmesi, bununla birlikte iki gün sonra yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı tören ve kutlamalarına katılmaması tavsiye edilmiştir'' ifadesini kullandı.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün tedavisi ve izleminin süreceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber