Gaziantep Valisi Ata: Son zanlılar adliyede, akşama kadar sonuçlanır

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep'teki patlamaya ilişkin gözaltında bulunan son zanlıların da adliyeye sevk edildiğini söyleyerek, akşama kadar sonuçlanacağını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Ata, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ziyaretinde, şehirde meydana gelen terör olayının bayramı zehir ettiğini ifade etti. Bu saldırıların son olması temennisinde bulunan Ata, ?Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik bu tür eylemler, belki bir takım yaralar açıyor ama, teröristlerin istediği hedefe ulaşması mümkün değil.'' şeklinde konuştu.

Devlet erkanının terör konusunda ortak bir tavır sergilemesini de sevindirici olarak niteleyen Ata, soruşturmanın son safhası ile ilgili bir soruyu da cevaplandırdı. Ata, ''Bugün gözaltındaki son kişiler adli makamlara sevk edildi. Şu anda adliyede sorgulamaları devam ediyor. Artık mahkeme nasıl bir karar verir, akşama kadar sonuçlanır.'' açıklamasını yaptı.

BBP Genel Başkanı Destici de Gaziantep'teki olayın yürekleri yaraladığını kaydederek, hala ilk günkü gibi büyük bir acı duyduklarını söyledi. Milletin tüm fertleriyle bir türlü kabul edemediği, lanetlediği, azıcık insanlık onuru bulunan bir topluluğun ya da güruhun aklından bile geçirmediği eylemin Gaziantep'in yaşadığını anlatan Destici, başsağlığı dileklerinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber