SUNDER'in geleneksel pilav gününde buruk sevinç

Gaziantep Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği (SUNDER) tarafından organize edilen geleneksel pilav günü organizasyonunda bu yıl buruk bir sevinç hakimdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te yakın zamanda meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlere hatmin duası edildi ve bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için temennilerde bulunuldu.

300′den fazla mezunun ve onlarca öğretmenin bir araya geldiği programda, şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra açılış konuşmasını yapan SUNDER Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztütüncü şunları söyledi: ?Öncelikle Gaziantep'te düzenlenen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve bir daha yaşanmaması için dualar ediyoruz. Umarız bu haince saldırılar son bulur ve güzel şehrimizdeki sakin ve olumlu hava ilelebet devam eder.?

Konuşmaların ardından SUNDER Yönetim Kurulu ile öğretmenler birlikte pilav kapağını kaldırdı. Eski günlerdeki gibi sıraya girip pilavlarını alan SUNDER'liler, eski dostları ve eski öğretmenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayıp, anılarını tazeledi. Sunder Kültür Lokali'nin, SUNDER İş Adamları Derneği'nin, İş'te Sunder Dergisi'nin standlarını gezen Sunderliler, derneğin sponsorluğunu yapacağı Mayıs 2013'te düzenlenecek Anadolu Kültürleri ve Yemekleri Festivali hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber