Hırsızlık zanlısı 2 kişi yakalandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bazı hırsızlık olaylarına karıştığı iddia edilen iki kişi yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakalananlardan birisi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer kişinin ise adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Konuyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ?Bağlık Mahallesi Lise Sokak Ereğli Lisesi Spor Salonu'ndan 2 defa hırsızlık olayı meydana gelmiş ve yine Müftü Mahallesi Süheyla Erel Sokak katlı otopark yanında park halinde bulunan 54 TZ 092 plakalı araç içinden ve Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzeri 'Yerel Basın Büfe' isimli iş yerinden de hırsızlık olayları meydana gelmişti.

Yerel Basın Büfe'de meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak çevrede bulunan güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerde, 16-17 yaşarında 2 erkek şahsın olayı gerçekleştirdiği görülmüş ancak görüntü kalitesi ve görüş mesafesi nedeni ile kimlik tespiti mümkün olmamıştır. Ekiplerimizin titiz çalışmaları sonucunda hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahsın G.M. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve yine ekiplerimizin detaylı çalışmalarında şahsın Zonguldak il merkezinde ikamet ettiği tespit edilmiştir. Şahıs, ekiplerimiz tarafından Zonguldak il merkezinde yakalanarak ilçemizdeki adli makamlara sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme sonucunda tutuklanmıştır. Şahsın hırsızlık olayını gerçekleştirdiği yerlerden çalmış olduğu 1 adet masaüstü bilgisayar ve 7 adet cep telefonu hırsızlık olayındaki mağdurlara teslim edilmiştir. Hırsızlık olaylarının gerçekleştiği anda G.M. isimli şahsın yanında bulunan G.K isimli şahıs da ilçe merkezimizde ekiplerimiz tarafından yakalanıp adli işlemleri devam etmektedir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber