Şahinbey Belediyesi okul yollarını asfaltlıyor

Eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında okul yollarını asfalt atıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 16:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafa Necati ilköğretim Okulu, Binbaşı Dündar Taşar Sağlık Meslek Lisesi ve Sevinç Bahattin Teymur İlköğretim Okulu bahçe ve çevre asfaltlama çalışmasını tamamlayan ekipler, Narlıtepe Mahallesi'nde Halil Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu çevresini asfaltlıyor. Mahalle olarak tüm hizmetleri sağlıklı bir şekilde aldıklarını ifade eden Narlıtepe Mahalle Muhtarı Salih Açıkgöz, ?Yeni yapılan okulumuzun yolları asfaltlanıyor. Okullar açılmadan yapılan bu çalışmadan dolayı başkanımıza ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum.? dedi.

Yapılan asfalt çalışmasından dolayı memnun olduklarını ifade eden Mahalle sakinlerinden Lütfü Dursun, ?Okulların açılmasına az bir süre kala okul yolumuzun da asfaltlama çalışması yapılıyor. Böylelikle çocuklarımız okula giderken sıkıntı yaşamayacaklar.? diye konuştu.

MAHALLE YOLLARI DA ASFALTLANIYOR

Şehitkamil Belediyesi, okul yolları yanı sıra mahalle yollarına da asfalt yapıyor. Ekipler Bahçelievler, Cumhuriyet, Sam, Nesibi, Dımışkılı, Karadede, Işıklı, Hacıkamber, Bedir, Kozluyazı, Küllü, Atabek ve Yukarı Arıl, Aşağı Arıl mahallerinde beş farklı ekiple sıfır asfalt ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerinin tozdan çamurdan kurtulduğu için memnuniyetini dile getiren Yukarı Arıl Mahalle Muhtarı Emir Mustafa Ekici, ?Tozdan dolayı penceremizi açamıyorduk. Sağ olsun başkanımız gelip yerinde inceleyerek eksiklerimizi giderdi. Kış başlamadan bizleri tozdan çamurdan kurtardı. Allah kendisinden razı olsun. Bu yaptıkları hizmetlerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.? dedi.

Yapılan hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten Aşağı Arıl Mahalle Muhtarı Ömer Faruk Cihan, ?Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Muhteşem bir çalışmayla yollarımızı baştan aşağı yenilediler. Kış öncesi çamurdan, tozdan bizi kurtarıp mutlu ettiler.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber