Yeni Sanayi Mahallesi kaliteli asfaltla tanışıyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı saha amirliği ekipleri tarafından, şehir genelinde yapılan asfalt ve yol yapım faaliyetleri devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir süre önce Yenisanayi Mahallesi'nde başlanan asfalt çalışmaları kapsamında, Sümerbank Parkı'nın kuzey bitişiğindeki caddeye beton asfalt döküldü. Parkın kuzey bitişiğinde doğu-batı istikametine doğru uzanan caddenin önce altyapısı gözden geçirildi, ardından etaplar halinde standartlara uygun sıcak asfalt yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaz sezonunun başlamasıyla günümüze kadar kent genelinde yoğun asfalt çalışmaları yapıldığı kaydedilerek, şu bilgiler aktarıldı:

?Ekiplerimiz, şehir genelinde sıkı bir çalışma temposu içerisindedirler. Her bölgenin alt ve üst yapısını gözden geçiriyoruz. Kimi yerin mevcut altyapı şebekesi yetersiz, kimi yerin yeni yapılaşmalardan dolayı henüz altyapısı yok. Bazı bölgelerde asfaltta tahribat oluşmuş. Bazı bölgelerin ise henüz asfaltı yok. Söz konusu sorunların tümünü titizlikle gözden geçiriyor, ivedilikle gerekeni yapıyoruz. Sümerbank Parkı'nın kuzey bitişiğindeki bu caddemiz de sorunlu caddelerimiz arasındaydı. Oldukça işlek olan caddenin asfaltı yer yer tahrip olmuş, bakım gerekiyordu. O nedenle caddenin altyapısını ve asfaltını yenileyerek, hizmete sunduk. Şehrimizin modern ve yaşanabilirliğine süreklilik sağlamak için yapmış olduğumuz hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber