Hırsızlık şüphelileri suçüstü yakalandı

Erzurum'da evden hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheli polisin kısa sürede müdahalesi ile kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Aşağı Köşk Mahallesi, Hüseyin Avni Ulaş Sokak üzerinde bulunan bir ikamette meydana gelen ikamatten hırsızlığa teşebbüs olayı ile ilgili olarak polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, olayın şüphelileri F.P(35), S.P(18) ve suça sürüklenen çocuk olduğu anlaşılan A.P(10) isimli şüpheli şahıslar ikametin içerisinde ev sahibi ve ev sahibinin kardeşi olan izinli gününde olan polis olan akrabası tarafından yatak odasını karıştırdıkları sırada suçüstü yakalandı. Ev sahibi ve kardeşi 155 i arayarak yardım istedi. Şüpheli şahıslar yakalandıklarında panik halinde kaçmaya çalıştılar. Polis ekipleri olay yerine intikal edene kadar şüpheli şahıslarla ev sahibi ve kardeşi arasında arbede yaşandı. Polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte şüpheli şahıslardan yaşı büyük olan iki şahıs gözaltına alınırken, yaşı küçük olan çocuk Çocuk Şubeye teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar F.P(35) ve S.P(18) sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber