Belediye Başkanı Sel, SBS'de tam puan alan öğrenciyi ödüllendirdi

Sivas'ın Suşehri İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi, Okullara Yerleştirme Puanı (OYP) ile Sivas il birincisi olan Suşehri'li Ender Acar'ı ailesi ve öğretmenleriyle birlikte makamında kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 23:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkanı Sel Ender Acar'ın başarısından dolayı gururlandığını belirterek, "Öğrencinin başarısından mutluyum. Gönül ister ki ilçemizden onlarca, yüzlerce birinci çıksın. Ama Ender Acar'ın birinci olması hem şahsımı, hem de ilçemizi sevindirmiştir. Ender'in başarısında emeği olan öğretmenleri başta olmak üzere, annesini ve babasını tebrik ediyorum. İlçemizden Türkiye birincisi çıkacak tüm öğrencilerimize şahsım adına burs vereceğiz. Bu anlamda Ender Acar'ın bu yılki burs ücretini şahsım adına vereceğim. Bu gibi başarılı olan öğrencilerimize kapılarımız her zaman açıktır" diye konuştu.

Ender Acar ise ?'Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencisiyim, Ankara Fen Lisesi'nde eğitime devam edeceğim. Okul öğretmenlerim ve dershanede bulunan öğretmenlerimin başarılı olmamda büyük emekleri var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hedefim, matematik, fizik ve biyoloji olimpiyatlarına katılmak. İnşallah bundan da başarılı olacağımı ümit ediyorum" dedi.

Ankara Fen Lisesi'ni kazanan Ender Acar'ı altınla ödüllendiren Başkan Sedat Sel, ayrıca çeşitli hediyeler de verdi. Ziyarette, Ender Acar'ın annesi Sakine Acar da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber