Sincan Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro hizmeti

Sincan Belediyesi sosyo-kültürel faaliyetlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 20:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşlara ücretsiz tiyatro izleme imkanı sağlayan belediyenin düzenlediği tiyatro oyunlarını her yıl 30 bini aşkın kişi izliyor.

Sincan Belediyesi sosyal ve kültürel hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Tiyatronun toplumlar üzerindeki eğitici ve öğretici etkisinin bilinci ile Sincan Belediyesi, çocuk ve yetişkinleri her fırsatta tiyatro ile buluşturuyor. Sincan Belediyesi Tiyatrosu tarafından hazırlanan tiyatro oyunlarını çocuk, genç, yaşlı herkes ücretsiz olarak izleyebiliyor. Oyunları izlemeye her yıl yaklaşık 30 bin kişi geliyor.

Tiyatronun eğitici ve öğretici yanının bilincinde olan Sincan Belediyesi 3 yılda toplam 110 bin kişiye tiyatro izleme imkanı sundu.

Sincan Belediyesi tiyatronun yanı sıra düzenlediği Çanakkale, Bursa ve Konya gezileri ile vatandaşlara tarihi ve kültürel yerleri gezip görme imkanı verirken meslek edindirme ve hobi kurslarıyla da yeteneklerini keşfetme fırsatı veriyor. Ayrıca, okuma salonlarında pek çok gencin eğitimine katkı sağlayan belediye, halk kütüphaneleri sayesinde de bireyleri kitap okumaya teşvik ediyor.

İnsan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile vatandaşları her alanda en iyi hizmetle buluşturmak için durmadan çalıştıklarını kaydeden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Tiyatronun eğitici yönünü fırsata dönüştürerek vatandaşlarımızla buluşturmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın aileleriyle farklı bir gün geçirmelerini temin ederken aynı zamanda yeni şeyler öğrenmelerini de sağlıyoruz" dedi.

Hizmetlerin bundan sonrada artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Tuna, "Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerimizden de azami derecede yararlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber