Yozgat MEM'de görevde yükselen 57 personel görevlerine başladı

Haber Giriş : 26 Ağustos 2005 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yardımcı hizmetli görevinde iken, girdikleri görevde yükselme sınavında başarılı olarak memurluğa geçen 57 personel yeni görevlerine başladı.

57 personelin yeni görevlerine başlaması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Yozgat Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, bu yıl tüm ülke genelinde görevde yükselme sınavlarının yapıldığını belirterek, "Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 300 civarında personelimiz yardımcı hizmetli kadrosundan memurluk kadrosuna geçmek için müracaatta bulundu. Memur sendikalarımızdan Eğitim Bir Sendikası sınava girecek personelimize kurs açarak yardımcı oldu. Bu kurslar neticesinde ülke geneline göre ilimizde bu arkadaşlarımız ortalamanın üzerinde bir başarı elde ederek sınavı kazandılar" dedi.

Görevde yükselme sınavını kazanan yardımcı hizmetli kadrosundaki 57 personelin kadrolarının memurluğa dönüştürülerek bugün görevlerine başladığını ifade eden Gülay, "Personelimize seminer veren Eğitim Bir Sendikası'nı, seminere katılan öğretmenlerimizi ve başarılı olan personelimizi kutluyorum. Personelimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra Eğitim Bir Sendikası yönetimi tarafından görevde yükselme sınavında başarılı olan Milli Eğitim personeline birer tane gömlek hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber