Bilkay: Kendi çocuğumuzun yerine koyup katilini bulmak için çalışacağız

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, parkta oynadığı sırada nereden geldiği belli olmayan bir mermiyle hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın ölümüne sebep olan silahı kimin ateşlediğini bulmak için 90 kişilik özel ekip kuruldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konu hakkında açıklama yapan İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, ?Sadece onlar değil, tüm Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekiplerimiz, olayı aydınlatmak için gece gündüz çalışıyor.? dedi.

Küçük Umut'un ölümüne sebep olan kişiyi bulmak seferber olduklarının altını çizen Bilkay, ?Elimizden geleni yapacağız demiyorum, elimizden gelenin çok daha fazlasını yapacağız. Umut'u kendi çocuğumuzun yerine koyup katilini bulana kadar çalışacağız.? şeklinde konuştu. Olayın meydana geldiği Karabağlar'da polis ekiplerinin evlere giderek tek tek görüşme yaptığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Bilkay, gerekirse broşür bastırıp dağıtacaklarını söyledi. İzmirlilerden destek beklediklerini belirterek vatandaşlardan konuya hassasiyet göstermelerini isteyen Bilkay, olayın yaşandığı gün bölgede silah atan ya da farklı bilgilere sahip olanların ihbarda bulunmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber