Vali Tepe: Milletimiz huzur ve esenliğin bozulmasına asla izin vermeyecektir

Kars Valisi Eyüp Tepe, geçmişte Kurtuluş Savaşı'yla tüm dünyaya meydan okuyan, vatanını ve bağımsızlığını koruyan aziz milletin, yaşadığı terör belasıyla da sonuna kadar mücadele edeceğini, ülkenin birlik ve bütünlüğünü koruyarak, huzur ve esenliğin bozulmasına asla izin vermeyeceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Tepe, 30 Ağustos Zaferi'nin 90. Yıl dönümünü münasebetiyle yayınladığı mesajında, her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanarak elde edilen bu topraklara kasteden, vatanı ve milleti bölmek parçalamak isteyenlere seslenerek, ?Dahili ve harici bedhahlar günümüzde de mevcuttur. Ancak; herkesin şunu çok iyi bilmesi gerekir ki geçmişte olduğu gibi bugün de milletimiz, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü koruyacak, huzur ve esenliğinin bozulmasına asla izin vermeyecektir. Yüce milletimizin tarihte emsali görülmemiş bir varoluş mücadelesi sergilediği Kurtuluş Savaşı'nı sona erdiren 30 Ağustos Zaferi'nin 90. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.? dedi.

Vali Tepe mesajında, Zafer Bayramı'nın 90. yılı münasebetiyle; geçmişten günümüze kadar bu aziz vatan için canını feda eden aziz şehitleri saygı ve rahmetle, gazilerin minnetle anıldığını, Karslıların ve aziz milletin ve şanlı ordunun Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber