Gül, bu iki kitabı okuyor

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kulak rahatsızlığı nedeniyle Hacettepe Hastanesi'nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Gül, Twitter'dan ilk hastane fotoğrafını yayınladı.

Suriye ile ilgili bir dosyayı incelediği gözlenen Gül'ün yanı başındaki portatif masada ise ABD eski Başkanı Bush'u anlatan kitabın olması dikkat çekti.

Bush'un ve Coelho'nun kitabını okuyor

Fotoğraflarda Cumhurbaşkanı Gül'ün hasta yatağının başucundaki portatif masada Decision Points adlı bir kitabın olduğu görülüyor. Kitapta, eski ABD Başkanı Bush'un hayatı anlatılıyor. Gül'ün başucundaki komodinin üzerinde ise birkaç kitap bulunuyor. En üstte Paolo Coelho'nun 'Elif' kitabı yer alıyor.

Şah ve Sultan romanını bitirdi

Cumhurbaşkanı Gül'ün Prof. Dr. İskender Pala'nın Şah ve Sultan romanını da bir haftalık sürede bitirdiği öğrenildi. Pala'nın Şah ve Sultan romanı Osmanlı Sultanı Yavuz Sultan Selim ile Seferi Hükümdarı Şah İsmail'in Çaldıran Savaşı etrafında dönen hikayesi anlatılıyor. İran ile Türkiye ilişkilerinin Suriye politikası üzerinde yaşanan ayrışma nedeniyle gerildiği ortamda Gül'ün Şah ve Sultan kitabını bitirmesi de dikkat çekici bulundu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber