Teröristlerle kucaklaşan BDP'lilere Samsun'dan suç duyurusu

Samsun'da bir vatandaş PKK'yla kucaklaşan BDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BDP milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunan Samsun Strateji Geliştirme Platformu Başkanı Yakup Güven, Samsun Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Yaşanan hadiseden dolayı çok huzursuz olduğunu bu nedenle gereğinin adli mercilerce yapılması için başvuru yapmak üzere adliyeye geldiğini söyledi.

TCDD Lokomotif Depo Müdürlüğü'nde görevli Güven, vatanın birliğini ve dirliğine kasteden herkesin hukuk önünde hesap vereceğini söyledi. Yaşanan hadisenin sosyal paylaşım siteleri ve haberlerde sık sık gündeme gelmesinin bölücülerin reklamı olduğunu kaydeden Güven, "Dağdaki insanların canına kıyan PKK terör örgütü ile kucaklaşarak milletle alay edercesine ve milletin itibarıyla oynarcasına insanlarımızı resmen tahrik etmektedirler. Bunların hukuk önünde, nasıl ki bunlara dağda hesapları veriliyorsa, şimdi de hukuk önünde hesap vermeleri için BDP milletvekilleri hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması ve video atılan sitelerdeki video yayınlayan ve BDP'nin propagandasını yapan kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunuyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber