Pasif Evler Projesi'nde Avrupa'ya gidecekler belirlendi

Bolu'da faaliyet gösteren Baran İzolasyon Yapı Dekorasyon, Doğalgaz, Isı ve Soğutma Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti.'nin 2012 yılında hazırlamış olduğu Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Projesi çerçevesinde Avrupa'ya gidecek olan katılımcılar belirlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 13:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) seminer salonunda Proje Koordinatörü Murat Özkan tarafından katılımcılara bilgilendirme semineri verildi. Özkan, öncelikle seçilen katılımcıları tebrik ederek, proje süresi içinde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi, daha sonra projenin hazırlık ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgi aktardı.

Seçilen katılımcılara, ilde 110 saatlik yabancı dil kursu düzenleneceğini ifade eden Özkan, pedagojik hazırlık faaliyeti olarak Ankara'da bulunan EİAŞ Genel Müdürlüğü'nde bulunan enerji verimliliği eğitim tesisinde 1 günlük eğitim alınacağını ve Filli Boya Gebze Tesisleri'nde yine 1 günlük bir eğitim programı olacağını belirtti. Özkan, "Bu eğitimleri başarı ile bitiren katılımcılardan ilk 15 kişilik grup 14/09/2012 - 28/09/2012 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti'ne gidecek, ikinci 15 kişilik grup ise 16/09/2012 - 30/09/2012 tarihlerinde Macaristan'da yapılacak proje çalışmalarına katılacak. Diğer gruplar ise şubat ayı içerisinde Almanya ve Belçika'ya gidecek." diye konuştu.

Baran Yapı'nın sahibi Yıldırım Yılmaz da katılımcılara imzalamaları gereken proje sözleşmesi, pasaport işlemleri, uçak biletleri ve banka işlemleri hakkında dikkat etmeleri gereken hususları açıkladı. Program sonunda katılımcıların soruları cevaplandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber