Paraşütçüler Canik'te buluşuyor

Yamaç paraşütü severler Canik'te buluşuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl birincisi düzenen şenlikte Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen yamaç paraşütçüler gökyüzünde dans edecek.

Canik Belediyesi ve Samsun Yamaç Paraşütü Kulübü işbirliği ile bu yıl ilki düzenlenen 1. Yamaç Paraşütü Şenliği bugün başlıyor. 01 - 02 Eylül 2012 tarihlerinde Gültepe Köyü'nde gerçekleştirilecek olan şenliğe Türkiye'nin değişik bölgelerinden yaklaşık 50 yamaç paraşütçü katılacak. Vatandaşların da katılabileceği şenlik bugün saat 08.30'da başlayacak. Paraşüt Şenliği'ne katılmak isteyen vatandaşlar için Canik Kültür Merkezi önünden saat başı araç kaldırılacak.

VATANDAŞLAR DA DAVETLİ

Yamaç paraşütçülerin gökyüzünde dans edeceği Yamaç Paraşütü Şenliği boyunca isteyen vatandaşlar da paraşüt hocaları nezaretinde uçmanın keyfine varabilecek. Vatandaşları sosyal etkinliklerde biraraya getirmek istediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunluları Yamaç Paraşütü Şenliği'ne davet etti.

CANİK ÇOK ELVERİŞLİ

Yamaç Paraşütü'nün sevilen bir aktivite olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Canik'te çok güzel doğal güzellikler var. Bu bakımdan Canik'i sporda marka yaparken, doğa sporlarında da ön plana çıkarmak istiyoruz. Yamaç paraşütüne çok elverişli olan Canik'te ilkini gerçekleştirdiğimiz şenliği ileriki yıllarda geleneksel hale getirmek istiyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber