AK Parti Milletvekili Candan, Ormanlı'da vatandaşlarla bir araya geldi

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ormanlı beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cuma namazını beldede kılan Milletvekili Candan, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Ercan Candan'ın, beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, AK Parti Ereğli ve Ormanlı belde başkanları da bulundu. Esnafla bir araya gelen Candan, vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, köylerin en büyük sorununun su, yol ve elektrik olduğunu ifade etti. Candan, elektrik problemi ile ilgili kırsalda büyük bir adım attıklarını dile getirdi. Milletvekili Ercan Candan, Ormanlı beldesi ziyareti ile ilgili şunları söyledi; ?Biliyorsunuz bugün aynı zamanda Ormanlı beldesinin pazarı, köylerden gelenlerin hepsi burada. Vatandaşlarımız ile yerinde birebir görüşelim istedik. Benim görmek istediklerimden biri daha önce meydana gelen heyelan bölgesine yapılan duvardı. Yapıldı denilen duvarı ben yerinde görmek istedim. Halkımız ile beraberiz, iç içeyiz. Onlarla konuşuyoruz. Sorunlarına çözüm noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Köylerimizin en büyük problemi su, elektrik ve yol. En büyük problemimiz bunlar. Elektrik şirketi ile yaptığımız görüşmeler sonuç verdi. Şu anda Ereğli bölgesinde hummalı bir çalışma başladı. Ben kendilerin teşekkür ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber