Büyükşehir, sünnet ettirdiği çocuklar için şölen düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sünnet ettirdiği 2012 çocuk için şölen düzenledi. ANFA Altınpark'ta özel olarak hazırlanan alanda gerçekleşen sünnet şöleninde, çocuklar doyasıya eğlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erkekliğe ilk adım attıkları bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli hediyeleri ve düzenlediği şölenle eğlenen çocukların ilk heyecanı Mehter Takımı'nın sahneye çıkmasıyla başladı. Ellerindeki asaları Mehter Takımı'nın okuduğu marşlar eşliğinde hareket ettiren çocuklar, Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri üye ve eğitmenlerinin hazırladığı çeşitli gösterilerle de eğlendi.

Alişan'ın konseri sırasında kısa bir konuşma yapan ve tüm sünnet çocuklarını kutlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çocuklar için 'inşallah düğünlerini de görürüz' dedi.

Konuşmaların ardından geleneği bozmayan ve Alişan'ın seslendirdiği 'Çekirge' isimli şarkıyla birlikte sünnet çocuklarının oyunlarına eşlik eden Başkan Gökçek, daha sonra da kirveliğini yaptıkları çocukları tek tek kucağına alarak fotoğraf çektirdi. Program, gökyüzünü aydınlatan ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşturan havai fişek gösterisiyle son buldu.

Sünnet olan 8 yaşındaki Çağdaş Erdoğan, ?Çok mutluyum. Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Melih Gökçek amca bu geceyi bizim için düzenledi. Çok eğlendik.? dedi. Çağdaş'ın babası Dilaver Erdoğan ise Van depreminin ardından Ankara'ya geldiklerini ve 4 yaşındaki oğlu Ahmet Aziz Erdoğan ile diğer oğlu Çağdaş'ın sünnet olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür etkinliklerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Erdoğan, ?Melih Bey'e gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bu kadarını da beklemiyorduk gerçekten. Ankara'ya geldiğimiz için çok mutluyum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber