Freni patlayan kamyon kayalıklara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde freni patlayan kamyonun kayalıklara çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Suşehri - Zara arası 27'nci kilometrede Geminbeli geçidi Tüğlü Dere mevkiinde meydana gelen kazada, Sivas'tan Suşehri'ne ve çevre ilçelere bakliyat ürünleri dağıtmaya gelen U.K. idaresindeki 58 TR 102 plakalı kamyon, freninin boşalması sonucu kayalıklara çaptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonun kasasındaki bakliyatların baskı yapması sonucu dümdüz olan kamyonda bulunan K.D. (35) ve O.G. (32) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Zara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumları ağır olan yaralılar buradaki ilk tedavilerinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın ardından sağlık ekipleri, Suşehri Belediyesi Sukut Kurtarma Timleri ve jandarma ekipleri iş makinesinin de yardımıyla yaklaşık bir buçuk saatlik aramanın ardından kamyon sürücüsü U.K.'nin bakliyatların altında kamyonun soğutucusunun olduğu bölümde sıkışmış cansız bedenine ulaştı. U.K.'nin cenazesi Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, o sırada Sivas'a gitmekte olan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel de kaza yerinde inceleme yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber