Bolu Valiliği'nden ?bira dayağı' haberine yalanlama geldi

Bolu Valiliği, geçtiğimiz günlerde yaşanan kavga olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 19:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açıklamada, 'elinde bira ile ekmek aldığı için darp edildiği' iddia edilen şahsın bira yüzünden değil, 'yoldan geçen bir bayana laf attığı için darp edildiği' belirtildi.

Olayla ilgili olarak, Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ?Elinde birayla ekmek alınca darp edildi? şeklindeki habere yalanlama geldi. Valilik'ten yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

?01 -02 Ekim 2012 tarihli ulusal ve mahalli basının internet sitelerinde yer alan 'Elinde Bira Varken Neden Ekmek Alıyorsun Dayağı' başlıklı haberlerde, Bolu'da elinde birayla girdiği marketten alışveriş yaptığı iddia edilen bir şahsın 'elinde bira ile neden ekmek alıyorsun?' diye 2 kişinin saldırısına uğradığı ifade edilmiştir. Söz konusu olayın gazete haberlerinde ifade edildiği gibi cereyan etmediği, İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiden anlaşılmıştır. 31 Ağustos 2012 günü saat 23.20 sıralarında Hürriyet Caddesi Köroğlu KYK Yurdu önünde meydana gelen kasten yaralama olayının bir bayana laf atmadan kaynaklandığı anlaşılmıştır. Şüpheli şahıslar tespit edilerek polis merkezine getirilmiş, Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda ifadeleri alındıktan sonra salıverilmiştir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber