Polatlı'da üniversitenin temelleri atılıyor

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Gazi Üniversitesi (GÜ)Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi ile Polatlı Üniversitesi'nin temelleri atılıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ve beraberindeki heyet, Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi binasında incelemelerde bulundu.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer ile Polatlı Üniversitesi konusunu görüştüğünü aktaran Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, ?Semt sorunu oluşturmayacak branşlardan Polatlı'ya uygun üniversite yapılanması sürekli gündemimizde olacak en kısa zamanda gerçekleştirmek için hep birlikte gayret göstereceğiz.? dedi.

Prof. Dr. Büyükberber, ?Polatlı pek çok öğretim görevlisi için cazip bir yer. Ankara'ya yakınlığı ve gelişmişliği nedeniyle çok akademik bir kadro sıkıntısı çekeceğimizi düşünmüyoruz. Biraz devlet imkanları da olursa öğrenci içinde Polatlı'nın ciddi bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Öğrenci de pek çok Anadolu şehrinden daha çok Polatlı'yı tercih edecektir.? diye konuştu.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise ilçede yükseköğretimin geliştirilmesi, eğitimin daha kaliteli hale getirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber