Erciş Sanayi Sitesi'nde internet ve telefon hatları çalışmıyor

Van'ın Erciş ilçesinde Karataşlar mevkiinde bulunan sanayi sitesinin internet ve telefon hatları, 17 ağustostan bu yana çalışmıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

200'den fazla esnafın bulunduğu Sanayi Sitesi'ndeki sorunun bir an önce çözülmesi bekleniyor.

Sanayi Sitesi'nde oto yedek parça işi yapan Selami Demir isimli esnaf, sitede telefon ve internetin olmadığını gerekli yetkili yerlere yazılı olarak ifade ettiklerini, bugüne kadar bir sonuç çkmadığını söyledi. İnternet ve sabit telefonların çalışmaması sebebiyle internet üzerinden müşterilere hizmet veremediklerini söyleyen Selami Demir, POS cihazından ödeme yapmak isteyen müşterilere yardımcı olamadıklarını ifade etti. Esnaf Selami Demir, telefon hatlarının çalışmaması sebebiyle faks kullanamadıklarını, mağdur vaziyette olduklarını ifade etti. Hizmet alamamalarına rağmen faturanın geleceğini söyleyen Demir, kalıcı çözüm istediklerini söyledi.

Sanayi Sitesi'nde yedek parça işiyle uğraşan Veysel Göral ise yetkililerden mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Göral, POS cihazlarının çalışmaması sebebiyle mağdur olduklarını söyledi.

Haydar Bey mevkiinde bulunan Erciş Serhat Koleji'nde de telefon ve ADSL hatlarının çalışmadığı belirtildi. Erciş Özel Serhat İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Kankılıç, 2 haftayı aşkındır sabit telefonların ve ADSL hatlarının çalışmadığını, okulların açılmasına kısa süre kaldığını, bu konuda yetkililerden kalıcı çözüm istediklerini söyledi.

Bu arada, Erciş Sanayi Sitesi civarı internet ve telefon hattı kablolarının çalındığı iddia ediliyor. Bu yüzden de buralarda internet ve telefon hattı hizmeti verilemidiği iddia ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber