BAKİAD Başkanı Dikyurt: Lanetli terör kaybetmeye mahkumdur

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Dikyurt, ülkenin birlik ve bütünlüğünün bozulmasına kimsenin gücünün yetmeyeceğini ve terörün amacına asla ulaşamayacağını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dikyurt, terörü bir kez daha nefret ve şiddetle lanetleyip kınadıklarını söyledi.

BAKİAD Yönetim Kurulu üyeleri, görevine yeni başlayan İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Yardımcısı Aydemir Toksöz ile üyeler Yaşar Bahçıvan, Cihat Çakır, Sabri Karaman, Salih Günay, Sefai Cesur'dan oluşan heyeti makamında ağırlayan Albay Alaattin Karsavuran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Dikyurt, ziyarette yaptığı konuşmada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan 10 askerin acısından dolayı büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirtti. Albay Karsavuran'a başsağlığı dileğinde de bulunan Dikyurt, ?Görevine yeni başlayan İl Jandarma Komutanımıza daha mutlu ve güzel bir günde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmek isterdik. Ancak maalesef terör bir kez daha yürekleri dağladı. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Şu çok iyi bilinmelidir ki artan terör olayları ülkemizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacaktır. İnsanlıktan nasibini almayan terör oluşumları amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün bozulmasına kimsenin gücü yetmeyecek tam aksine insanımız birbirine daha sımsıkı kenetlenip bağlanmaktadır. Terörü bir kez daha nefretle şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz. Lanetli terör kaybetmeye mahkûmdur.? dedi.

Albay Karsavuran'a dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Dikyurt, ?ANFED ve TUSKON üyesi iş dünyası bir sivil toplum kuruluşu olan derneğimiz şehrin kalkınması ve gelişmesi için uğraş vermektedir. Şehrimizin asayiş ve huzuru adına İl Jandarma Komutanlığı'na elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız. Bu vesile ile Jandarma Komutanımıza görevinde başarılar diliyoruz.? diye konuştu.

BAKİAD heyetine şehitler için başsağlığı ve taziye dilekleri nedeniyle teşekkür eden İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran ise ?Şehit olan kahraman personelimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. İşadamlarımızın ve iş dünyası sivil toplum kuruluşu olan BAKİAD'ın taziyelerini, birlik ve beraberlik mesajlarını iletmelerine teşekkür ediyorum.? dedi.

Görevine başlayalı henüz bir ay olduğunu ifade eden Karsavuran, Bartın'ın huzurlu bir kent olduğunu ve bunun daha da arttırılması adına teşkilat olarak görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.

BAKİAD heyetinde yer alan üyelerle tanışarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Karsavuran ziyaret sonunda heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber