Altındağ'da gazino kundaklandı: 1 ölü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir gazinonun kundaklanması sonucu mekanın bekçisi hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 23:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Altındağ ilçesi Ulus Çankırı Caddesi 52 numarada faaliyet gösteren bir gazinoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gazinonun eski sahipleri Coşkun T. ve Orhan P. ile yeni sahibi Polat E. arasında uzun süredir devam eden bir husumet vardı. İlk olarak karşılıklı darp olayı ve mekan kurşunlamayla başlayan husumet, ardından kundaklamaya dönüştü.

Coşkun T. ile Orhan P. kurdukları planı uygulamak için gece yarısından sonra harekete geçti. Girdikleri akaryakıt istasyonundan bir bidon benzin alan iki kafadar, lüks araçlarıyla gazinonun önüne geldi. Harekete geçen ikili, saatin geç olması ve etrafta kimsenin bulunmamasını da fırsat bilerek, önce gazinonun kapılarını kontrol etti; ancak kapının kilitli olması üzerine benzini kapının altından dökerek mekanı ateşe verdi.

Her gece olduğu gibi, kapıları kilitleyip gazinoda uyuyan gece bekçisi Abdullah Ercan yoğun duman nedeniyle uyandı. Bir anda alevler arasında kalan Ercan, bir türlü kapıları açamayınca, çevrede bulunanlardan yardım istedi. Gazinonun yandığını gören çevre sakinlerinin durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine yangına kısa sürede müdahale edildi. Ardından kapıların kilidi kırılıp içeri girildi. Dumandan etkilenen gece bekçisi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dışkapı Ssk Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleler rağmen 61 yaşındaki gece bekçisi kurtarılamadı.

Ankara Polisi, olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu şüphelilerin kullandığı araçların plakası tespit edildi ve yapılan takibin ardından Coşkun T. ile Orhan P. yakalandı. Zanlılar, polis sorgusunun ardından çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderdildi.

Olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber