Kastamonu İş Geliştirme Merkezi'nin temeli törenle atıldı

Avrupa Birliği (AB)'nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı Programı kapsamında Malatya, Kastamonu ve Tokat'ta yaptırılacak iş geliştirme merkezlerinin ortak temel atma töreni Kastamonu'da yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üç ilde yaptırılan iş geliştirme merkezlerinin temeli sağlanan canlı bağlantı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Davut Kavranoğlu, KOSGEB Genel Başkanı Mustafa Kaplan ve KESOB Başkanı Dursun Ergin tarafından atıldı.

Törende konuşan Bakan Yardımcısı Kavranoğlu, bakanlığın Türkiye esnaflarını geliştirmek ve istihdam alanlarının açılmasını sağlamak amacıyla yaptığı projeleri anlattı. Kavranoğlu, iş geliştirme merkezlerinin birer iş alanından çok okul görevi göreceğini ifade etti.

İş geliştirme merkezleri ile işlerini geliştirip sahaya çıkan esnafın çok daha verimli olacağına dikkat çeken Kavranoğlu, aynı anda 3 ilde açılan kuluçka merkezlerinin Kastamonu başta olmak üzere Malatya, Tokat illeri ile Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

KOSGEB Genel Başkanı Mustafa Kaplan ve KESOB Başkanı Dursun Ergin'in konuşmalarının ardından canlı bağlantı sağlanan Malatya, Tokat illeri ile Kastamonu'daki iş geliştirme merkezinin temeline ilk harç atıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber