Eğitim dönemi masaya yatırıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga ve Yenice Meslek yüksekokullarında 2012-2013 eğitim ve öğretim güz yarı yılı akademik kurul toplantısı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Biga MYO'daki toplantı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şemun Tayyar'ın yüksekokulun akademik ve idari faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptığı açılış konuşmasıyla başlandı. Doç. Dr. Tayyar, tüm öğretim elemanlarına akademik çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, ?2012-2013 öğretim yılında işletme yönetimi (İ.Ö) ve gıda teknolojisi (İ.Ö.) programlarının açılması ile toplam 17 programda 634 yeni öğrenci okulumuzu tercih etti. 792 ikinci sınıf öğrencisi ile toplam 1426 öğrenci ile eğitim öğretime devam edileceğiz? dedi.

Toplantıda yüksekokulda verilen eğitim ve öğretimin verimli yürütülmesi, eğitimde kalitenin arttırılması ve eğitimde aksayan konulara çözüm bulunması için yapılması gerekenler de konuşuldu.

Bu arada Yenice Meslek Yüksekokulunda 2012-2013 yılının ilk akademik toplantısı yapıldı. Kayıtların ilk gününde Yenice MYO Müdür Yrd. Doç. Dr. Mülayim Güre başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kayıtlar, öğretim planları, ders içerikleri, yeni öğrenci bilgi sistemi ve 2012-2013 yılına yönelik kısa bir değerlendirmede bulunuldu.

Toplantıda Müdür Güre, ?Program ve öğrenci sayımızdaki artışa bağlı olarak bu yıl geçen yıla göre daha yoğun bir yıl olacak. Aynı zamanda henüz öğrenci alımı yapamadığımız bölümlerimize, 2013-2014 eğitim - öğretim yılından itibaren öğrenci alımı için çalışmalarımız sürüyor. Bu nedenle geçen yıla göre daha fazla mesai harcamamız ve çalışmamız gerekiyor. Yeni eğitim - öğretim yılının tüm personel için hayırlı, huzurlu ve başarılı geçmesini diliyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber