Ağrı'da Zambak Yayınları bayisi açıldı

Ağrı'da Zambak Yayınları bayisi kırtasiye ve kitapevi törenle açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevzat Güngör Caddesi üzerinde bulunan Zambak Yayınları bayisi kırtasiye ve kitapevinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Ağrı Vali Yardımcısı Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 34 yıldır Ağrı'da kitap ve kırtasiye sektöründe hizmet verdiğini belirten iş yeri sahibi Metin Karadoğan, Ağrı'nın kitap, kırtasiye ve okul araç-gereçleri konusunda büyük bir potansiyele sahip olduğuna değinerek kendilerinin bu sektördeki eksiklikleri gidermek ve Ağrı'da yaşayan vatandaşların ihtiyacına cevap vermek için böyle bir yatırım yaptıklarını ifade etti. Ağrı'nın büyük bir genç nüfusa sahip olduğunu dile getiren Karadoğan, "Ağrı'da genç nüfus çok fazla ve bu nüfusun çoğu da öğrenci. Biz gençlerimizin daha iyi bir gelecek hayali kurması için böyle anlamlı yatırımlar yapıyoruz. Biz bu yatırımları tamamen kar amaçlı yapmıyoruz memleketimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. İşyerimiz Ağrı'ya hayırlı olsun." dedi.

İşyerinin açılışında hazır bulunan Zambak Yayınları A.Ş. Erzurum Bölge Temsilcisi, Fatih Mehmet Ejder de işyerinin çok güzel bir yerde ve iyi dizayn edildiğini belirterek Ağrı'nın yayın sektöründeki önemli bir eksikliğinin giderildiğini ifade etti. Ejder, Zambak Yayınları'nın Anadolu'da hızla gelişerek en ücra yerlere dahi ulaştığı söyledi.

Bugün açılışı yapılan işyerinin de Ağrı'da Zambak Yayınları Bayisi olarak hizmet vereceğini vurgulayan Ejder, "İşyeri gerçekten çok önemli bir hizmet gösterecek. Zambak Yayınlarının bütün ürünlerini burada bulmak mümkün. Gençlerimiz artık istedikleri ürüne burada ulaşma imkanına sahip olacak. Bu güzel yatırımın Ağrı'ya hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu.

İşyerinin açılışı verilen kokteyl ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber