Osmaniye'de tekvando şampiyonluğu yapılacak

Osmaniye Tekvando İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün birlikte düzenlediği Tekvando İl Şampiyonluğu 9 Eylül Pazar günü yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye Merkez Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya verileceği bildirildi.

9 Eylül Pazar günü Merkez Spor Salonunda yapılacak müsabakalara 6 kulüp ve 170 sporcunun katılacağını belirten Tekvando İl Temsilci Abdullah Ergün; ?Tekvando il şampiyonluğu müsabakalarımız minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak. Tekvando dünyanın en eski savunma sporlarından biri. Tekvando eğitimi, kişiye kendine güven, soğukkanlılık, fedakarlık ve alçak gönüllülük öğretir. Osmaniye İl Temsilciliği olarak taekwondo sporuna olan ilgiyi artırmak için çaba harcıyoruz. Bu anlamda Pazar günü düzenleyeceğimiz il şampiyonluğu büyük önem taşıyor. Bütün Osmaniyeli Sporseverleri Pazar günü Spor salonuna bekliyoruz.? dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise ?Organizasyonda görev alan idareci, antrenör ve Sporculara şimdiden kolaylıklar, başarılar diliyorum. Tekvando sporunu sevdirmek amaçlı yapılan bu tür faaliyetleri destekliyoruz. Amacımız ilimizdeki tüm çocuklarımıza ulaşmak ve istediği branşa yönlendirmek. İnanıyoruz ki yapılan tüm sportif faaliyetler amacına ulaşacaktır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber