Eğitim Sen'den Milli Eğitim Müdürlüğüne siyah çelenk

Eğitim Sen Aydın Şubesi üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne siyah çelenk bırakarak Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'i eleştirdiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in 4+4+4 Eğitim sistemi hakkında yaptığı açıklamlaar karşısında bugün Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan Eğitim Sen Aydın şubesi üyeleri Ömer Dinçer'i sert bir dille eleştirdiler.

Milli Eğitim Müdürlüğü önünde gerçekleşen eylemde basın açıklamasını okuyan Ertuğrul Teberci, Dinçer'in Eğitim Sen`i hedef gösterdiğini ileri sürerek Ömer Dinçer'in oturduğu makama yakışmadığını iddia ettiler. Bakan Dinçer'in, göreve geldiği ilk günden bu yana eğitim emekçilerine her fırsatta öğretmenlik mesleğini değersizleştirmeye çalışmakta olduğunu dile getiren Teberci, ?Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 4+4+4'e karşı yükselen tepkileri bölmek amacıyla Eğitim Sen'i hedef gösterici ifadeler kullanıyor. Bakan Dinçer'e tavsiyemiz, 4+4+4'e yönelik tamamen bilimsel gerçeklerle yapılan eleştirileri dikkate alıp gereğini yapmasıdır. 4+4+4'e yönelik bilimsel itirazları ve eleştirileri dikkate alması ve görevinin sorumluluğuyla hareket etmesi atılacak en doğru adım olacaktır. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bugüne kadar olduğu gibi 4+4+4'e ilişkin sorunlara at gözlüğü ile bakmaktan vazgeçmelidir? şeklinde konuştu.

Eylem Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü giriş kapısının önüne Eğitim Sen üyeleri tarafından siyah çelenk bırakılmasıyla olaysız bir şekilde son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber