Üniversite öğrencilerine rehberlik hizmeti memnun ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kurulan stantta, yüksek öğretim kayıtları sebebiyle Bursa'ya gelen vatandaşlara kentle ilgili rehberlik hizmeti veriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kurulan stantla, kente yeni gelen vatandaşlar kent hakkında bilgilendiriliyor. Üniversite kayıtlarını yaptırmak üzere Bursa'ya gelen öğrenciler ve aileleri ile yerli ve yabancı turistler, Büyükşehir Belediyesi'nin rehberlik hizmeti sayesinde kentte yabancılık çekmiyor. Büyükşehir Belediyesi yayınlarından olan Bursa Kent Rehberi ve Bursa'da Zaman dergileri ve şehri tanıtıcı kitap ve broşürlerin dağıtımıyla; öğrencilerin Bursa'ya alışma sürecinde ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşmaları sağlanıyor.

Kumanya dağıtımının da yapıldığı uygulama kapsamında özel olarak hazırlanan bir araç, vatandaşları Terminal'den Doğu Garajı, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), Batı Garajı ile Uludağ Üniversitesi Görükle yerleşkesine ücretsiz ulaştırıyor. Çocuğunun üniversite kaydını yaptırmak üzere Bursa'ya gelen vatandaşlar, rehberlik hizmetiyle işlerinin kolaylaştığını dile getiriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber