Taşova Kaymakamı Uysal okul idarecileri ile bir araya geldi

Taşova Kaymakamı Engin Uysal, ilçede bulunan ilköğretim ve orta öğretim okul idarecileri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, Taşova'da göreve başlayalı henüz iki hafta olduğunu hatırlattı.

Toplantı ile ilçede eğitim konusunda mevcut durumun küçük bir fotoğrafını çektiklerini söyleyen Uysal, "Milli Eğitim bizim işimiz, sıkıntılar bizim sıkıntımız, başarılar bizim başarımız, başarısızlıklar hepimizin başarısızlığı. Bu anlamda benim idarecilik tarzım, 'iş bizim işimiz" Beraber götüreceğimiz işi hiç kimseyi suçlamadan hiç kimseye kızmadan bunu da kendi seyrine bırakmadan ortak fikirle beraber yürüyeceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Milli Eğitim camiası adına hoş geldiniz diyor yeni görevinizde başarılar diliyorum. 2012-2013 eğitim öğretim yılına fiilen başlamış bulunmaktayız 10 Eylül'de birinci sınıflar 17 Eylül tarihinde ise tüm öğretim kurumlarımızda yeni bir şevkle yeni bir heyecanla eğitime başlayacağız. Geçtiğimiz Nisan ayından itibaren teşkilatımızın yapısından tutunda içeriğine kadar bir dizi değişiklikler oldu.Okullarımızı bu yeni değişime uyumlaştırma çalışmaları yaptık. Bütün planlamalarımızı yaptık ve planlamalar neticesinde okullarımızı yerleştiriyoruz. 17 Eylül tarihinde pek fazla sorunumuz olmadan 550 eğitim çalışanı ve 5 bin 600 öğrenci ile yeni eğitim öğretim yılına başlayacağız."

Muhabir: Tevfik Öztürk

Yayıncı: Dilek Sezen -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber