İdam cezasının geri getirilmesi için toplanan imza Meclis'e gönderilecek

Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi ile sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa başlattığı idam cezasının geri getirilmesiyle ilgili imza kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivil toplum kuruluşları tarafından hafta içinde açılan imza kampanyasında, ülkeyi bölmek isteyen terör örgütünün içinde yer alan ve destek verenlerle ilgili idam cezasının geri getirilmesi isteniyor. Toplanan imzalar, salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ne gönderilecek. Şu ana kadar 50 binin üzerinde imza atıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, başlattıkları imza kampanyasına halkın büyük ilgi gösterdiğini belirterek, teşekkür etti. Yavuz, birçok sivil toplum kuruluşunun üyeleriyle birlikte gelerek kampanyaya destek verip imza attığını söyledi. Yavuz, toplanan imzaların salı günü bir basın açıklaması yaparak TBMM'ye göndereceklerini ve o güne kadar da 100 bine ulaşmayı amaçladıklarını ifade etti. Yavuz, 50 binin üzerinde imza topladıklarını, vatandaşların Cumhuriyet Meydanı'ndaki stantlarına gelerek imza atmaya devam ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber