Pınartepe'ye iki ilköğretim okulu yapılacak

Her geçen gün nüfus yoğunluğu artan Pınartepe ve Anarşa Mahallelerinde İlköğretim okulu sıkıntısı yaşanırken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün iki ilköğretim okulun yapacaklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pınartepe ve Anarşa Mahallelerinde yaşanan ilköğretim sıkıntısını görev alanına girmemesine rağmen, buradaki sorunları gidermek için kolları sıvayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Pınartepe ve Anarşa mahallelerine iki ilköğretim okulu yapacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Akgün, ?Pınartepe'deki ilköğretim okulunun güzel sanatlar lisesine dönüştürülmesinden sonra maalesef bu mahallemizdeki ilköğretim sıkıntısına hiç kimse çözüm bulmadı. Vatandaşlarımız çocuklarını değişik mahallelerdeki okullara göndermek zorunda bırakılmıştı. Sosyal belediyeciliği ilke edinen Büyükçekmece Belediyesi olarak bu sorunu ortadan kaldırmaya kararlıyız? dedi.

Güzel sanatlar lisesine dönüştürülen okulu tekrar ilköğretim okulu yapacaklarını vurgulayan Başkan Akgün, Pınartepe ve Anaraşa mahallelerinde baş gösteren okul ihtiyacını, yapımı devam eden konutların müteahhitleri ile gidereceklerini belirtti. Başkan Akgün, ?Eğitim hayırseverlerimizin yanı sıra müteahhitlerimizin desteği ile her iki mahallemize de yeni okullar kazandıracağız? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber