Keçiören Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim yardımı

Keçiören Belediyesi, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına çanta ve kırtasiye yardımı yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012 - 2013 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayan Keçiören Belediyesi, okula yeni başlayan çocukların yüzünü güldürüyor. Keçiören Belediyesi tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerin birinci sınıfa başlayan çocuklarına okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye edildi. İlk olarak Yükseltepe, Esertepe, Sancaktepe ve Şehit Kubilay mahallerinde başlayan dağıtımla 3 binden fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtım yapılacak. Dağıtımı yapılan kırtasiye setlerinde öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm malzemeler yer alıyor.

Yükseltepe ve Sancaktepe mahallerindeki dağıtıma katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğrencileri ilk günlerinde yalnız bırakmadı. Ailelerle ve öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Ak, ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak okula başladıkları ilk günden itibaren yanlarında olduklarını söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Ak, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize katkıda bulunuyor, çocuklarımızın okul sevinçlerine ortak oluyoruz. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Öğrenciler ve veliler de çanta ve kırtasiye seti için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür ederek hediyelerden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber