Başkan Tuna, kardeş belediyelerin başkanlarını ağırladı

Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, kardeş belediyelerden olan Gazze'nin Beyt Lahya Belediyesi ile Bosna Hersek'in Doboy-Yug Belediyesi'nden misafirlerini makamında ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kardeşlik ve dostluk mesajlarının verildiği görüşmelere Gazze'nin Beyt Lahya Belediye Başkanı İzzeddin M. J. Aldahnoon ve beraberindeki 20 üniversite öğrencisi ile katılırken Bosna Hersek'in Doboy-Yug Belediye Başkanı Cavit Aliciç de bürokratları ile katıldı.

Bosna Hersek'in Doboy-Yug Belediye Başkanı Cavit Aliciç, yaptığı açıklamada, ?Burada aranızda bulunmaktan dolayı onur duyuyorum. Bizlerin ortak yanı sadece Müslüman olmamız değil aynı zamanda aynı acılara da ortak olmamız. Biz Doboy-Yug Belediyesi olarak kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Gazze'nin Beyt Lahya Belediye Başkanı İzzeddin M. J. Aldahnoon ve bu güzel dostları da Bosna da görmek isteriz. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya böyle bir ortamı sağladığı için çok teşekkür ediyorum.? dedi.

Kardeşleriyle birlikte olmaktan memnun olduğunu söyleyen Gazze'nin Beyt Lahya Belediye Başkanı İzzeddin Aldahnoon ise ?Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Kardeşlerimizle bir arada olmak çok önemli. Belediyeler olarak birbirimizle çalışmalı ve destek olmalıyız. Özellikle bu konu da desteğini esirgemeyen Sincan Belediye Başkanımız Mustafa Tuna'ya çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna da ?Kardeşlerimizle bir arada olmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Mekânlar farklı olsa da kalplerimiz her zaman bir. Bizler tek vücut gibi birlikte hareket etmeliyiz. Sizleri burada görmekten ve ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber