Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Çorum'un Kargı ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 6 kilogram esrar maddesi ile 106 kök hint keneviri ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

nilen bilgilere göre, bir istihbaratı değerlendiren KOM Şube Müdürlüğü ve Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kavakçayı köyünde yaşayan C.K.'nın (55) evinde esrar maddesi bulunduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine bir süre C.K.'yı takibe alan jandarma ekipleri, ardından operasyon için düğmeye bastı. Adli makamlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından ekipler, C.K.'nın evine baskın düzenledi. KOM Şube Müdürlüğü ve Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu, eve ait asma tavan katında bulunan özel bir bölmede 6 kilogram esrar maddesi ile 106 kök hint keneviri ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerine el konurken, ev sahibi de gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen C.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, İl Jandarma Alay Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu yıl içerisinde düzenledikleri 3 ayrı operasyonda, piyasa değeri 2 milyon TL olan 120 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiği açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber