Öğretmenin atama sevinci acıya dönüştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 19:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz Pazartesi günü öğretmen atanan oğlunu görev yerine götüren baba kaza geçirerek hayatını kaybetti. Hastanede tedavi gören oğlu ise cenaze törenine katılamadı.

23 yaşındaki Türkçe Samet Konyar, Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine öğretmen olarak atandı. Tokat'ın Erbaa ilçesinde esnaf olan 47 yaşındaki Mehmet Konyar, oğlunu görev yerine götürmek için arkadaşı İlhami Varol'un kullandığı 60 KL 446 plakalı otomobille Salı gecesi Ağrı'ya doğru yola çıktı. 36 yaşındaki İlhami Varol yönetimindeki otomobil, Erzurum'da Köprüköy- Horasan yolunun dördüncü kilometresinde devrildi. Baba Mehmet Konyar, olay yerinde hayatını kaybetti. Oğlu Samet Konyar ve sürücü İlhami Varol yaralandı. Yaralılar Erzurum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mehmet Konyar'ın cenazesi, Erbaa Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesine getirildi. Konyar,

Ruhi Uslu Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra şehir mezarlığında toprağa verildi. MHP ilçe teşkilatında yöneticilik yapan Konyar'ın cenazesine, MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber