PTT görevlisinin bu yaptığı ne kadar doğru?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Haber Gönder" yoluyla iletilen aşağıdaki metin, içeriği uygun bulunarak yayıma alınmıştır.

İyi çalışmalar ülkemiz üniter bir devlet, hukuk, eşitlik ve demokrat bir devlet olup içinde barındırdığı bireylerin bu koşullar altında yaşamlarını idame etmesi için çalışır.

Ben 10.09.2012 de internetten ucuz diye sipariş ettiğim (daha önce internet siteleri üzerinde bu tür ucuz ürünler alışveriş yapanların yaşadığı mağduriyeti bilmeme rağmen) samsung galakx s ııı ürünün bana bana ptt kanalıyla gönderilmesi için yetkili kişiyle telefondan görüşüp güvenli olduğunu teyit alarak şiparişi verdim. 13.09.2012 tarihinde bana gönderildiği iddia edilen telefon için PTT'ye gidip karşılığında PTT yetkilisine elden 700 tl yi verip ürünü aldım ve İstanbul Arnavutköy ilçesi Arnavutköy ptt de görevlinin yanında açtım. Fakat bana gönderilen ürünün afrika mango zayıflama ilacı olduğunu görünce hemen ptt yetkilisiyle görüşüp ücretimin iade edilmesi ve bu ürünün tekrar iade itmik istediğimi belirtmeme rağmen kabul etmediler. Ptt yetkilisinin iddiasına göre şartnameye göre ürünü alan kişi paketi açtığında iade etme hakkı yoktur ben de paketi gözünüzün önünde açtım ve bu ilacın değerinin 700 tl olmadığını mantıken bilmeniz gerektiği ve satıcı tarafından kandırıldığımı iddia etmeme rağmen (paketin ptt de çalışan yetkilinin önünde açtığımı kanıtlayan kameranın var olduğu sabit olup tüm her şeyi kaydettiğini belirtirim) bu tür olaylar için tüketici ve üretici arasındaki ilişki olup bunun için bir şey yapamayacaklarını belirtti .

Yorum: Tamam şartname bu şekilde; fakat paketi yetkilinin önünde açmama ve bana gönderilen ürünün fiyatının bu kadar fahiş bir fiyat olmadığını kendileri de bilmesine, birkaç müşterinin de şahit olarak olaya tanık olduğunu ve nesnel olarak bilinmesine rağmen neden insiyatf kulllanmadıklarını ve mağdur olan tarafın benim olmama istinaden beni aldatan kişinin koruyuculuğunu üstlendiler ve aradan 2 dakika geçmesine rağmen bana ücretimin iade etmediler . Burda bir yanlışlık yok mu sizce .

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber