Devrilen otomobilde ecel terleri döktü

Kadıköy'de, aşırı hız yaptıkları iddia edilen iki otomobil sokak arasında çarpıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, saat 09.30 sıralarında 19 Mayıs Mahallesi Şelale Sokak ile Mehpare Sokak'ın kesişiminde meydana geldi. İddialara göre Şelale Sokak'tan seyir halinde olan Nurdoğan Kutan'ın kullandığı 34 ET 2619 plakalı otomobil ile Mehpare Sokak'tan seyir halinde olan Eczacı Erkan Ormancı'nın kullandığı 34 TK 5355 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında Erkan Ormancı'nın içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Diğer otomobil ise bir kafenin kapısına çarparak durabildi. Her iki sürücünün de yaralandığı olay nedeniyle Eczacı Erkan Ormancı, otomobil içinde mahsur kaldı.

Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu Ormancı, tüm çabalara rağmen kurtarılamayınca itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralı Ormancı'ya serum takviyesi yaparak itfaiye ekiplerini bekledi. Yaklaşık 20 dakika sonra gelen kurtarma ekipleri, önce Ormancı'nın yüzünü cam kırıklarından korumak için battaniyeli önlem aldı. Daha sonra otomobilin ön camını kıran bir itfaiye görevlisi, başındaki kaskı da yaralının başına geçirdi. Büyük bir dikkatle sıkıştığı yerden çıkartılan Erkan Ormancı, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulanslara bindirilen yaralılar Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada, her iki sürücünün de sokak arasında hız limitlerini aştıkları iddia edildi. Büyük bir gürültüyle sokağa çıktıklarını belirten görgü tanıkları, hemen yaralıların yardımına koştuklarını söyledi. Bir görgü tanığı, "Ses duyunca hemen balkona koştum. Araçların kaza yaptığını anlayınca yardıma geldim. Ancak yaralının birini çıkartamadık. Biz de itfaiye ekiplerine haber verdik." dedi.

Polis, kaza ile ile ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber