Küçükçekmece'de koca dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Küçükçekmece'de boşanma davaları süren koca, eşinin çalıştığı büroyu bastı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Talihsiz eş hayatını kaybederken, yaralı iki kişi hastanede tedavi altına alındı.

Yeni Mahalle Reyhan Caddesi üzerinde bir mühendislik bürosunda çalışan Sevilay Tuzluca'nın (26) boşanma davası süren kocası Hıdır Tuzluca (34), öğle saatlerinde atölyeye geldi.

Büroyu basan çılgın koca elindeki silah ve benzin bidonuyla çalışanları etkisiz hale getirdi. Silahını çıkaran koca eşine ve içeride bulunan çalışanlara kurşun yağdırdı. Hıdır Tuzluca'nın silahından çıkan kurşunlarla Sevilay Tuzluca ağır yaralanırken çalışanlar Hamdi Özdemir ve Selime Girgin de çeşitli yerlerinden yaralandı. Silahını kafasına dayayarak etrafa tehditler yağdıran çılgın koca yanında getirdiği benzini dökerek yangın çıkardı. İçerideki yaralıların dışarıya çıkmasına da izin vermeyen Tuzluca'yı olay yerine gelen polis ekipleri ikna edemeyince Özel Harekat polisleri devreye girdi. Olay yerine gelen polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de çıkan yangını söndürmeye çalıştı.

Çılgın koca olay yerine gelen kızını gördükten sonra ikna edilerek polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu sırada olay yerindeki yaralılar da ambulans ekipleri tarafından alınarak hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Hıdır Tuzluca Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken çok kan kaybeden Sevilay Tuzluca hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber